Esther van der Werf gaat dit jaar een 11 steden hartentocht geven: een spirituele tocht door Friesland gedurende 11 maanden langs 11 mystieke plekken.

Esther: “De Friese 11 steden hartentocht gebruik ik als metafoor voor de prachtige, maar soms ook de barre tocht van een mensenleven, een tocht die jij hebt gemaakt vanaf de geboorte tot aan het hier en nu. Net als jij weet ik hoe moeilijk het eerst is om je eigen licht te volgen, […], waardoor je soms (tijdelijk) van je pad afdwaalt, de moed je soms in de schoenen zakt, waardoor wanhoop je overstroomt, waardoor teleurstellingen de boventoon voeren. Hoe moeilijk het is om tijdens je tocht van je leven af te wijken van een standaard route, wanneer je de weg van verandering ingaat. Waardoor alles verandert binnen een bestaande dynamiek, wanneer jij een andere route kiest.”

Vrijdag 21 april is Esther gestart in Bolsward. Zondag 14 mei is ze in Harlingen. Lees hier haar dagboek en de planning.

Stichting Lichtstraal subsidieert de huur van de kerken. Op deze manier dragen we bij in het werk van Esther.